A avea sau a nu avea….dinti

20150128_182759
Evident, nu era vorba despre dinti. Ni s-a parut. Nu e nici un dinte nou.

Asadar, de vreo 5 zile, ca tot se agita iar intr-una si nu mananca mai nimic, dam din nou vina pe un potential dinte. E bine si asa, sa avem un potential motiv de fiecare data cand nu doarme/ mananca copilul.

Dragi parinti de pretutindeni, uniti-va! Va rog ajutor si sfaturi pentru ce sa fac atunci cand copilul nu vrea de nici o culoare sa manance legume/ legume cu carne/ masa de pranz. Nu vrea si nu vrea. Am incercat retete noi, legume noi, amestec cu cereale, cu iaurt, cu galbenus, cu carne…..Nop!

In schimb Claruta a inceput sa stea bine de tot in fund si sa bata jucariile intre ele, tinute in ambele maini.

Ba mai mult, dupa ce de doua luni e non-stop in picioare cand prinde ocazia, se sprijina pe orice si se ridica si e fooooarte fericita, am renuntat sa cred ca o sa mearga si de-a busilea. Ei bine, a descoperit smecheria, si azi cand ma jucam linistita cu Andrei la el in camera cu Lego, lasand-o pe Clara in mijlocul patului, a venit de nenumarate ori la port-avionul nostru sa il bage in gura. Asadar, mergem si de-a busilea! Yeeei!

Inca un pas important de mentionat in analele Clarei – ieri am fost in vizita de socializare. L-am cunoscut pe Bubu, alias Tudor. Bine, cand Clara era treaza Bubu a dormit si invers, dupa aia a adormit Clara si se trezise Bubu, ca dupa aia in cele 5 minute cat au stat efectiv fata in fata sa dea Clara un chiot si Bubu sa se sperie si sa planga……nu e cel mai bun inceput in a sta de vorba cu alti bebelusi, dar e un inceput!

Intrucat nu a mai acceptat sa primeasca lapte AR, ii dau acum lapte normal in care pun cereale de orez, si pana acum merge treaba.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: