Veselie

Ziua si serile e mare agitatie la noi. Sunt doi copii care se calca unul pe celalalt pe bataturi. Andrei o tot loveste pe Clara, intentionat de fiecare data, ce-i drept nu foarte tare, dar…

Iar Clara nu mai poate de fericire ca a inceput sa mearga singurica si ca o las sa exploreze cam peste tot. Si profita la maxim de asta. E foarte tare cum merge ea la 10 luni singurica, desi era de asteptat avand in vedere ca din decembrie nu a mai vrut sa stea decat in picioare.

Insa ce e muult mai important, ambii copilasi sunt foarte veseli. Claruta ii calca pe urme lui Andrei – are o fire vesela, e mereu cu zambetul pe buze si pusa pe sotii, rade chiar si cand o loveste Andrei. E foarte tare.

Singurul lucru care o enerveaza deocamdata e scaunul de masa din bucatarie. Cand o punem acolo e jale, ar face orice sa iasa de acolo. De unde unele probleme in a-i da de mancare, dar…nu ne lasam.

Inca ceva de mentionat: traiesc inconjurata de mamaligari. Si Andrei si Liviu iubesc mamaliga cu brinza si smantana, sau sub alte combinatii. Iar azi am aflat ca si Clarei ii place la nebunie – pentru prima data cand a primit mamaliga a ras tot. Traiasca malaiul!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: