Vine Pastele

It’s been a while.

What a while!

So, Andrei e inca cret, cantam in continuare melodia Apa a Loredanei, si-a mai adaugat cativa prieteni prin cartier, e incantat de scoala si de doamna ( desi am descoperit ca e innebunit dupa reguli, cam prea mult), a luat 100 de puncte la concursul de matematica si la cel de romana a refuzat sa se duca. What else? Am vopsit azi oua impreuna. Si cu Clara, de fapt.

A, sa nu uit – Andrei tuseste de vreo 3 luni deja. Ne deciseseram sa ii facem endoscopie, si cand sa mergem, hop! A inceput sa tuseasca. De atunci nu i-a trecut. Nu mai zic de doctori peste doctori si tratamente peste tratamente….

Clara….nebunii! A devenit mai agila, mai talentata in a manipula, a fost bolnavioara zilele astea si s-a cam chinuit (enterocolita), tot cateva cuvinte zice, dar a inceput sa mai incerce din cand in cand sa imite ce aude.

E innebunita dupa iesitul afara, la nisip sau cu copiii, intra prin toate curtile din cartier pe unde stie ca sunt leagane si jucarii, tobogane, nu are nici o jena (ceea ce imi place!) si se imprieteneste usor.

Andrei se joaca la tableta enorm de mult, him, mult prea mult….

Iar eu cam muncesc mult prea mult, am un nou job care imi ocupa mare parte din timp, drept si prin urmare ajung tarziu acasa si copiii imi cam simt lipsa.

Mda. Cam asta.

Sper sa revin curand. Acum ca am citit pe lifehack ca scrisul e terapeutic. Doar ca eu scriu aici de copii, nu de mine…..altfel umpleam pana acum 10000 de pagini.

Paste fericit!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: