Continuam

Punct si de la capat, nu?

Asadar, mergem si in aventura Campionatului National de Go. Care se pare ca va fi la Baile Felix.

Andrei inca nu si-a revenit ca bube din recenta tabara, dar suntem pe drumul cel bun.

Fun facts: s-a intors cu toate cele 10 perechi de chiloti calcate la fel – nu, nu a purtat aceeasi pereche in fiecare zi, a descoperit aerisirea. Adica, fara chiloti. Cool, nu? La propriu (tabara in ianuarie la Vatra Dornei – really?!)

Cand a intrat in casa putea de ziceai ca avem un om al strazii – super fun! Ne-a zis ca s-a spalat o data, asa, rapid…..iar pe dinti, de 2 ori – cica. Asa de bine ca suntem la a 10-a carie de reparat, doh!

Andrei a castigat 4 concursuri din 7, ceea ce e mult mai bine decat ne asteptam, pentru ca ne zisese Marius, antrenorul de Go, ca vor fi copii buni, nu incepatori. So….de bine!

Clarita in schimb s-a bucurat enorm cand a dat de domnul Andrei, s-ar juca non stop cu el. Bucuria noastra e alaturi de noi.

Insa mai tare (aproape) decat tabara si faptul ca s-a intors teafar, a fost decizia lui Andrei de a merge din nou, la distanta asa mica, cu cei de la Go.

Asta, fie vorba intre noi, dupa ce mi-a povestit ca un coleg de camera l-a incuiat in camera ‘din greseala’, cand el era in baie.

Ba mai mult de atat, in weekend am fost la o prietena sa ne imprietenim copiii, si Andrei cand sa plecam imi zice ‘mami, pot sa raman aici?’ – asa, pur si simplu. A ramas peste noapte, asa, spontan, chestie care nu s-ar fi intamplat niciodata cu vechiul Andrei. A fost super tare! A dormit cu Miron, un baietel de 5 ani – pe la 11 noaptea le-a zis Claudia, prietena mea, ‘baieti, va inchid usa’, la care Andrei se uita ciudat si ii zice ‘pai de ce ne zici baieti?’ – el era convins ca Miron era fata 🙂

Asta pana l-a fugarit putin Miron cu putulica scoasa ca sa se convinga, deh! S-au imprietenit, mi-a zis Andrei ca ii invitam pe la noi sa doarma si ei la noi acasa.

All in all, este super tare, avem copil care incepe sa fie pe cont propriu, bine, cat de cat, ca pentru varsta lui. Aloha!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: