Vointa maxima

L-am reparat pe domnul Andrei si ale lui bubite. Ma rog, mereu apar altele.

Clarita e innebunita dupa mine si dupa a primi raspuns la …orice?

A intrat in perioada ‘De ce?’ Si e vai de noi. Nu pentru ca nu suntem mai batrani si morocanosi si cu putina rabdare, ci si pentru ca nu prea intelegem ce spune. Vorbeste si vorbeste si vorbeste.

E prietena cu dna Lili (dna care ne ajuta cu curatenia) acum ca Nana (bona) inca nu s-a intors la noi (dar o asteptam cu mare nerabdare!).

Mama e tot la noi. Clara nu mai merge la gradi, a plecat si miss Gianina si se si tot imbolnavea….punct si de la capat.

Andrei mi-a facut cadou de ziua mamei si de 1 martie niste minunatii artistice create la scoala. O nebunie! Acum imi dau seama ca mai bine pun si pozele aici. Revin.

Iar Clarita ma tot intreaba de ce nu are sani, ca vrea si ea sani, si ma fugareste sa imi arate sanii, dupa care sa mi-i arate si pe ai ei (lipsa). Ea de ce nu are?

Andrei a scapat de carii. 10! Si am primit si magnifica recomandare sa mergem cu el si la ortodont. So….

Dar pana acolo trebuie sa mergem la oftalmolog, ar cam fi cazul, mai ales ca nu prea poarta acei ochelari pe care i-a primit.

Clara e foarte prietenoasa si sigura pe ea in continuare, au inceput sa o caute unele fete mai mari din cartier, iar ea e super incantata de asta 🙂 La orice intrebare de genul ‘stiai ca…’ raspunde cu DA. Si intotdeauna e dispusa sa incerce lucruri noi si sa faca – acum.

Andrei in schimb a avansat mult ca independenta, de cand cu tabara asta si cu Go-ul, asa il simt. Pe de alta parte, la scoala ne tot povesteste de intamplari de genul ‘mi-a tras una nu stiu ce baiat’ sau ‘m-au fugarit cu totii’ – nu ne-am prins inca care e treaba, daca e real o problema sau exagereaza el putin (toti baietii se inghiontesc la scoala, right?).

Clara e intr-o etapa cand se trezeste noaptea si nici nu mai plange, vine la noi in pat, se baga la mijloc si doarme cu noi. Iar noi nu mai zicem nimic, ca dupa ani de nedormit si dupa minunea copilului mic bun de imbratisat dupa ce cu primul ai facut armata….ce mai, e bine sa te trezesti cu Clarita in brate.

Ca sa nu mai zic ca la vointa ei am unele dubii ca ar accepta sa se duca inapoi in patul ei.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: